VACATURE

Submitted by Jan on

Wij willen graag ons team versterken met een gemotiveerde medewerker in onze aluminium afdeling en zoeken ook nog een gedreven schrijnwerker voor ons hout atelier. Voel je je geroepen? Neem contact met ons op!

Labels
Vacature

Woning met kantoorruimte

Ingeplant in een semistedelijk, traditioneel weefsel is deze witte kubus uniek en eigenzinnig. Dit project met een sterk karakter lijkt vooreerst intiem en beschermd. Bij binnenkomst treft men een grote binnenruimte die baadt in het licht en volledig uitkijkt op het aanpalende platteland.

'Belgian Architects Today'

Submitted by Jan on

Een hartelijke proficiat aan Klaarchitectuur bv voor de erkenning en de prachtige publicatie in 'Belgian Architects Today'. Terecht iets om trots op te zijn maar ook een samenwerking waar wij met plezier aan terugdenken. Een woonhuis in Leuven dat ook voor ons plots meer dan een gewone referentie wordt.

Nieuwe ontwikkelingen bij Schiffeleers

Submitted by Jan on

Met groot genoegen brengen we vandaag nóg groter nieuws!

Het afgelopen jaar ging onze eigenaar Geert Schiffeleers in alle luwte op zoek naar versterking. We zijn dan ook verheugd om aan te kondigen dat Kris Bosmans, als manager en aandeelhouder, samen met enkele investeerders de schouders zet onder het bedrijf. Dit om de continuïteit te garanderen en de verdere groei te ondersteunen.

gesloten

Submitted by Jan on

We wensen iedereen een gezellige Kerst en een feestelijk oudejaar. We zien elkaar terug vanaf 8 januari.

Wapenstilstand

Submitted by Jan on

Wegens Wapenstilstand zijn onze toonzaal, burelen en magazijnen GESLOTEN op maandag 13 november

Labels
gesloten
Abonneer op