VACATURE

Submitted by Jan on

Wij willen graag ons team versterken met een gemotiveerde medewerker in onze aluminium afdeling en zoeken ook nog een gedreven schrijnwerker voor ons hout atelier. Voel je je geroepen? Neem contact met ons op!

Labels
Vacature

Woning met kantoorruimte

Ingeplant in een semistedelijk, traditioneel weefsel is deze witte kubus uniek en eigenzinnig. Dit project met een sterk karakter lijkt vooreerst intiem en beschermd. Bij binnenkomst treft men een grote binnenruimte die baadt in het licht en volledig uitkijkt op het aanpalende platteland.

Wapenstilstand

Submitted by Jan on

Wegens Wapenstilstand zijn onze toonzaal, burelen en magazijnen GESLOTEN op maandag 13 november

Labels
gesloten

VACATURE

Submitted by Jan on

Bij Schiffeleers maken vele handen licht werk en wordt kennis doorgegeven van vakman tot vakman. Dat is zéker zo in onze houtafdeling waar we prachtig buitenschrijnwerk en veranda's produceren met oog voor detail. Draag jij ook de passie voor het vak? Ben je een echte teamplayer en heb je de nodige ervaring? Je komt terecht in een familiaal en enthousiast team van collega's.
Spring binnen en kom kennismaken!

gesloten

Submitted by Jan on

Op 15 juli gaan onze ramen en deuren even dicht. We verwelkomen jullie graag opnieuw vanaf 7 augustus.

Labels
gesloten

PASEN 2023

Submitted by Jan on

Met het verlengde weekend in zicht wensen we iedereen alvast een heerlijk Pasen. We zijn terug op post vanaf dinsdag 11 april.

Abonneer op